Бюро Херсонської облорганізації виключило Владислава Мангера з «Батьківщини»

Бюро Херсонської обласної організації партії ВО «Батьківщина» на виконання рішення Президії політичної Ради партії вирішило вважати Мангера Владислава Миколайовича виключеним з членів партії.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Бюро 8 лютого 2019 року.

Тим же рішенням Бюро рекомендувало Владиславу Мангеру залишити посаду голови Херсонської обласної ради.

Нагадаємо, раніше Владислав Мангер заявив, що призупиняє членство в «Батьківщині» на час розслідування справи Катерини Гандзюк.

«Я як людина безмежно співчуваю горю родині загиблої Катерини. Це велике горе для батьків і близьких. Я хотів би швидкого й чесного розкриття цієї справи. Водночас вважаю звинувачення, які лунають на мою адресу у зв’язку зі справою Гандзюк, безпідставними та голослівними. Разом з тим я бачу, що всі ці звинувачення направлені на дискредитацію цілої партії ВО «Батьківщина» та особисто її лідера Юлію Тимошенко. Щоб припинити спекуляції, вважаю єдиним правильним рішенням призупинити своє членство в партії «Батьківщина» на час розслідування справи Гандзюк», – заявив він на прес-конференції у Херсоні 31 січня.

Як відомо, «Батьківщина» була одним із найбільш активних ініціаторів створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування справи Катерини Гандзюк.