«Батьківщинівці» Харківщини відвідали Форум для місцевих лідерів

Кислый и Инкин«Батьківщинівці» Харківщини взяли участь у роботі Форуму для місцевих лідерів, організованого Міжнародним демократичним інститутом для партії ВО «Батьківщина», що відбувся 7-8 квітня в Києві. Харківщину на заході представили голова Лозівської районної парторганізації Максим Інкін та очільник Люботинської міської парторганізації Сергій Кислий.

Учасники заходу вивчали механізми налагодження ефективної комунікації з виборцями.

На Форумі виступили: перший заступник голови партії, народний депутат України Іван Кириленко, заступник голови фракції в парламенті, народний депутат України Сергій Соболєв, екс-міністр ЖКГ Олексій Кучеренко та очільник Київської міської «Батьківщини» Володимир Бондаренко.

«Батьківщинівці» акцентували увагу на заходах, яким партія приділяє особливу увагу, зокрема боротьбі проти встановлення абонплати за газ, продовження мораторію на продаж земель сільгосппризначення, встановлення обгрунтованих тарифів на послуги ЖКГ.