Іван Крулько: Пам’ять про борця за незалежність України Левка Лук’яненка буде увічнена

Увічнення пам’яті борця за незалежність, Героя України Левка Лук’яненка – наш громадський обов’язок.

На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час виступу у сесійній залі та розгляду проекту постанови про увічнення пам’яті Левка Лук’яненка (№9281).

На думку парламентарія, відповідні заходи сприятимуть підняттю рівня патріотизму в українському суспільстві та національно-патріотичному вихованню молоді.

«Адже Левко Лук’яненко – був великим борцем за незалежність України, громадським діячем, правозахисником, одним із безпосередніх засновників сучасної Української держави та авторів Акта проголошення незалежності України. За свої переконання відсидів 27 років у радянських таборах. Був першим Надзвичайним та уповноваженим послом України в Канаді, народним депутатом кількох скликань. І мені приємно, що Левко Лук’яненко був членом фракції  ВО «Батьківщина», – нагадав його заслуги перед державою та суспільством Іван Крулько.