У другому турі Юлія Тимошенко виграє у Володимира Зеленського

У другому турі Юлія Тимошенко виграє у Володимира Зеленського – 50,53% проти 40,55% відповідно, а також у Петра Порошенка – 57,50% проти 31,20%.

«Сьогоднішні результати, 31% у Юлії Тимошенко,  це є фактично прогнозне опитування, яке робить кожна соцкомпанія. Єдина різниця – це не тисячі, а реальні 2,5 млн громадян, які були опитані. Це вже не опитування, а реальне голосування», – сказав під час прес-конференції у Києві заступник Голови фракції Сергій Соболєв.

Він наголосив, що підтвердженням цифр, які були отримані в результаті анкетування, є результати 7 хвиль виборів в об’єднаних територіальних громадах.

«Коли ви порівняєте з даними ЦВК по так званих 7 хвилях виборів, у яких були залучені понад 4 млн виборців, то ви побачите, що фактично ця цифра близька до тієї, яку оприлюднила ЦВК. Партія «Батьківщина» і наші кандидати отримали понад 30% місць в місцевих об’єднаних громадах», – зауважив політик.

Сергій Соболєв звернув увагу на те, що всі соцопитування найрейтинговіших компаній до грудня місяця свідчили про те, що Юлія Тимошенко – перший і беззаперечний лідер.

Проте, з початком передвиборчої кампанії, в опитуваннях цих відомих соцслужб, з’явилися ознаки брудних маніпуляцій – «першими у рейтингах були і Порошенко, і Зеленський, і Тимошенко, і Гриценко та інші кандидати».

Саме тому «Батьківщина» вирішила презентувати дані анкетування, яке вона не раз проводила і результати якого завжди підтверджуються офіційними результатами виборів на сайті ЦВК.