Євген Рибчинський увійшов до фракції партії «Батьківщина»

Народний депутат Євген Рибчинський вступив до фракції партії ВО «Батьківщина».

Про це повідомив спікер парламенту Андрій Парубій під час ранкового засідання.

Своє рішення Євген Рибчинський пояснив тим, що вважає команду Юлії Тимошенко професіональною та такою, що має реальний вплив на політичні і економічні процеси в країні.

Як написав політик у своєму блозі на «Українській правді», саме Юлія Тимошенко наразі є найкращою кандидатурою на пост прем’єр-міністра України. А союз «Слуги народу» та «Батьківщини» забезпечать євроінтеграцію і загальне благополуччя, додав політик.

«Все одно «Слуга Народу» шукатиме собі партнерів. Ними можуть бути хто завгодно: від «За Життя» до «Батьківщини». Хто завгодно, окрім партії Петра Порошенка. І дай Бог, щоб Володимиру Олександровичу вистачило житейської мудрості, щоб зупинити свій вибір на Юлії Тимошенко з її «Батьківщиною». Бо інакше – це реванш проросійських сил і фіаско усіх європейських прагнень України», – застеріг він.

На переконання парламентарія, тільки цей симбіоз нових облич в політиці і нового економічного курсу спроможний вивести країну з політичної, економічної та соціальної криз.

«І саме тому, що я не хочу залишатися осторонь будівництва сильної і незалежної України, я подав заяву про вступ у фракцію партії «Батьківщина», – написав парламентарій.