Юлія Тимошенко: Давайте добром долати агресію і ненависть

Юлія Тимошенко пропонує у всесвітній день «дякую» провести флешмоб і масово говорити слова подяки своїм рідним, близьким та друзям.

«Я хочу запропонувати вам відзначити це мало відоме в Україні, але таке тепле свято. Тим паче, зробити це так просто! Просто подякуйте. Подякуйте друзям і близьким, подякуйте рідним, які піклуються про вас, хвилюються за вас, дбають. Подякуйте навіть і просто так, без причин і підстав. Дякувати завжди є за що!» – звернулася лідер «Батьківщини» до українців на своїй сторінці у Facebook.

Юлія Тимошенко висловила впевненість, що такі колективні «флешмоби» мають великий сенс, адже вони акумулюють добро, теплоту і любов у світі.

Вона також закликала добром долати ненависть та агресію.

«Не так давно вчені-нейропсихологи дійшли висновку: коли людина посміхається, навіть безпідставно, – в неї покращується настрій, коли дякує – стає щасливішою. У світі надто багато негативу, агресії, ненависті. Давайте протиставимо їм наше добро!» – написала Юлія Тимошенко.