Юлія Тимошенко до Дня українського добровольця: Ви врятували країну

Добровольці та волонтери – це духовні лідери нації, які захистили країну тоді та здатні зробити реальні зміни сьогодні. Адже вони служать державі, а не використовують її.

Про це Юлія Тимошенко заявила на засіданні Координаційної ради добровольців і волонтерів Національного форуму «Трансформація України» у Києві.

Вона привітала всіх добровольців і волонтерів і подякувала за все, що вони зробили для держави.

За її словами, у тій ситуації, що склалася у 2014 році, «вони стали окремою самодостатньою народною армією, військом непереможних, сильних і незламних».

«Коли треба було за повної відсутності армії боронити Україну, ви закрили країну своїм життям. Коли в України нічого не було, щоб забезпечити армію, ви зробили це краще, ніж будь-яка служба забезпечення держави», – сказала кандидат у Президенти.

Юлія Тимошенко наголосила: сьогодні з усією відповідальністю можна стверджувати – Україна зберегла свій суверенітет у 2014 році саме завдяки добровольцям.

«Ворог сподівався, що завоювати Україну буде доволі легко. Ворог не врахував головного фактору: українських добровольчих батальйонів. Ви врятували країну. Я схиляю голову перед героями, які поклали свої життя за Україну. Я сподіваюсь на вас. Я дякую вам! Настануть мирні часи в усій Україні – і на Донбасі, і в українському Криму», – підсумувала Голова партії на своїй сторінці у Facebook.