Юлія Тимошенко: Ми можемо дати людям результат за 100 днів

У новій Верховній Раді має бути створено коаліцію дій, в основу якої має бути покладений Новий курс. Його виконання у співпраці президента, прем’єра та депутатів гарантує реальні результати в перші сто днів роботи нової коаліції.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

«Там нема гасел, там є чіткі та професійні дії. Країні потрібні спокій, об’єднання і нарешті дати результат», – сказала лідер «Батьківщини».

Вона вкотре наголосила, сьогодні вкрай важливо не гаяти час і якомога швидше розпочати зміни, на які так чекають люди.

«Ми не можемо дозволити собі, маючи реальний план у руках, ще 5 років бездарно втратити. У нас є унікальний документ, який можна з першої хвилини виконувати та давати результат за перші сто днів», – наголосила політик.

Юлія Тимошенко запевнила, як би тяжко не виглядали ті виклики, які стоять нині перед країною, жодного армагедону немає.

«Кожне проблемне питання: від зовнішніх боргів до низьких доходів українців, які руйнують економіку,  усе це має рішення. І я хочу, щоб ми сприймали нового президента, новий парламент як колосальний шанс для України. Немає часу і немає значення, які партійні кольори, треба всім працювати на державу. Усі наші знання поставити на службу України та дати можливість їй піднятися. Шанс і можливості є, шлях прокладений  просто треба діяти на результат», – наголосила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко також зауважила, що її політична сила не збирається працювати в опозиції.

«Я розумію критичний стан країни і все, що ми можемо зробити за межами політичних майданчиків, у будь-якому статусі, ми це робитимемо. Ми все одно будемо всіма силами допомагати. Рятувати країну ми мусимо для себе, для наших дітей та онуків», – підсумувала вона.