Юлія Тимошенко: Наша єдність, а не вибори президента, – запорука успішності України

Набагато ціннішим за чергові вибори Президента є збереження любові, дружби та єдності в суспільстві. Тож час українцям припинити політичні війни та усвідомити, що життя триває.

Про це лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook.

«Саме наша єдність, а не вибори Президента, – запорука того, що в країні все буде добре», – переконана вона.

Юлія Тимошенко стурбована тим, що люди навколо сваряться через 2-й тур виборів.

«Одні лякають, що після 21 квітня наступить армагеддон. Інші – що все буде «зешибісь». Але, друзі, не буде ні першого, ні другого. Після 21 квітня настане 22 квітня. А стосунки людей будуть зруйновані. Нам треба повернутися з політичної війни. Припинити цей політичний передоз в нашому повсякденному житті», –  наголосила Голова партії.

Лідер «Батьківщини» запевнила, що Україна вже відбулася як незалежна держава, а тому «жодні вибори в нас цього не заберуть».

«Ми вже довели, що можемо протидіяти та протистояти будь-яким режимам. Будьте спокійними. Я вірю, що в нас все буде добре. Я вірю, що ми зможемо використати ті зміни, які зараз відбудуться в нашій країні. Упевнено дивіться в майбутнє. Життя продовжується», – підсумувала вона.