Юрій Одарченко ініціює відкриття кримінального провадження щодо міського голови Херсона

Народний депутат від «Батьківщини» Юрій Одарченко звернувся до Херсонської місцевої прокуратури за фактом фальсифікації міським головою рішення виконавчого комітету Херсонської міськради щодо підвищення тарифів у громадському транспорті.

Про це повідомила прес-служба Херсонської обласної парторганізації.

«Не провівши засідання виконавчого комітету, міський голова перевищив свої повноваження: він вирішив питання підвищення тарифів у громадському транспорті в робочому порядку. Ми подали позов до суду, і суддя винесла ухвалу на користь херсонців: незаконні підвищення тарифу зупинено!» – заявив на прес-конференції лідер Херсонської обласної парторганізації «Батьківщини» Юрій Одарченко.

Політик повідомив, що за попередньою кваліфікацією справа має ознаки зловживання владою та фальсифікації документів.

«Ми вимагаємо, аби прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо діяльності міського голови Херсона, і він повинен бути притягнений до кримінальної відповідальності», – наголосив Юрій Одарченко.

За його словами, прокуратура вже внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.